به سوی خودکفایی؛ ۵۰ زن نیازمند در هرات شامل آموزش‌های حرفه‌وی خیاطی شدند

arcs_website_admin
Wed, May 13 2026 5:26 PM
H

پنج‌شنبه، ۲۷ ذوالقعده ۱۴۴۷ 

از سوی هلال‌احمر افغانی، ۵۰ زن نیازمند و عودت‌کننده در ولسوالی‌های شیندند و زنده‌جان ولایت هرات که بر اثر حوادث طبیعی، تغییرات اقلیمی و مهاجرت متضرر شده بودند، شامل آموزش‌های حرفه‌وی خیاطی شدند.

قرار است اشتراک‌کنندگان به مدت شش ماه در مراکز آموزشی خیاطی آموزش‌های مسلکی ببینند و پس از فراغت نیز برای آنان تصدیق‌نامه توزیع گردد.

همچنان قبل از آغاز آموزش‌ها، به سرپرستان خانواده‌های این زنان به‌منظور خرید وسایل خیاطی و مواد مورد نیاز، مبلغ ۳۰۰ هزار افغانی کمک نقدی توزیع شد که بر اساس آن، برای هر زن مبلغ ۶ هزار افغانی اختصاص داده شده بود.

این پروگرام در چوکات پروژه تغییرات اقلیمی و با حمایت مالی فدراسیون بین‌المللی جمعیت‌های ملی تطبیق می‌شود که هدف آن ارتقای مهارت‌های حرفه‌وی، توانمندسازی اقتصادی و خودکفایی زنان آسیب‌دیده و عودت‌کننده است.

بر اساس این پروگرام، در هر ولسوالی دو مرکز آموزشی خیاطی ایجاد شده است که وسایل مورد نیاز مانند میز، چوکی، ماشین‌های برقی و دستی خیاطی و میزهای برش برای آن‌ها فراهم گردیده است. 

هلال‌احمر افغانی تلاش می‌کند از طریق آموزش‌های حرفه‌وی و برنامه‌های معیشتی، زمینه‌های کار، درآمد و خودکفایی را برای زنان نیازمند فراهم سازد.

Latest news

Tue, Jun 09 2026 7:57 PM
Background image

Safe Drinking Water Access Provided to 270 Displaced Families in Khost

Tuesday, June 9, 2026

 

The ARCS, with financial support from the IFRC, has provided access to safe drinking water for 270 internally displaced families in the Alisher and Gurbuz. . .

Tue, Jun 09 2026 1:50 PM
Background image

Non-Food Items Distributed to 100 Internally Displaced Families in Paktika

Tuesday, June 9, 2026

 

The ARCS distributed non-food items to 100 internally displaced families in Terwa District of Paktika Province.

This assistance was provided by the IFRC.. . .

Tue, Jun 09 2026 10:34 AM
Background image

Zabul: Medical Checkups, Medicines, and Health Consultations Provided to Thousands of Patients

Tuesday, June 9, 2026

 

Medical staff of the ARCS have provided health services to thousands of patients across various districts and villages of Zabul Province over the past 30 days.. . .

BACK TO NEWS